user_mobilelogo

Babor make up

Grace of Beauty

i n   s a m e n w e r k i n g   m e t

Babor logo

Babor workshops

 

Met de lancering van de nieuwe Babor Age ID make-up organiseer ik regelmatig make-up workshops.

Tijdens een make-up workshop leert u hoe een make-up goed aan te brengen. Welke lippenstift je het beste kunt gebruiken, de meest geschikte eyeliner of mascara. Ook het aanbrengen van een blush, foundation of oogschaduw, het komt allemaal aan bod.

Tijdens een workshop kan de nadruk op diverse aspecten worden gelegd, bijvoorbeeld op visagie, seizoen make-up of feestmake-up waarbij de toekomstige bruid tijdens een vrijgezellenfeest extra aandacht krijgt. Maar denk ook eens aan een make-up sessie voor een fotoshoot.


Interesse? Meld je dan aan: individueel of met groepje. Vanaf 4 personen organiseer ik een make-up workshop op maat. Datum en tijdstip stem ik in onderling overleg met je af. Uiteraard wordt je ontvangen met een glaasje prosecco en zijn alle materialen en make-up benodigdheden bij de prijs inbegrepen.


Tevens is het mogelijk om workshops met een thema te organiseren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop gezichtsreiniging of huidverzorging. Andere suggesties mogelijk en in overleg.

       

volg ons op facebookWilt u altijd op de hoogte blijven van de Babor activiteiten en workshops van Grace of Beauty volg mij dan op Facebook.

BABOR - DE KUNST VAN EEN NAUWKEURIGE HUIDVERZORGING

WETENSCHAP
Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drang om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.


PRECISIE

Onze precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialiste.


WERKING

Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzondere luxeverwenbelevenis.