user_mobilelogo

advies

Grace of Beauty verzorgt ook advies a.d.h.v. een huidanalyse. Klik hier voor meer info.

Grace of Beauty

i n   s a m e n w e r k i n g   m e t

Babor logo

Prijslijst Grace of Beauty

Hieronder vind u een overzicht van de behandelingen die ik aanbied in mijn salon. Mocht u toch voorkeur hebben voor een andere behandeling neem dan gerust contact met mij op.

 

Babor Skinovage Treatments

Babor-systeembehandelingen; het specifieke verzorgingssysteem komt op unieke wijze tegemoet aan de verzorgingsbehoefte van je huid


Behandeling: Omschrijving: Duur: Prijs:
Quick Treatment

Bestaat uit reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, masker en afsluitende verzorging

  • Deze behandeling is naar wens uit te breiden met deelbehandelingen zoals epileren, verven van wimpers, wenkbrauwen etc.
30 min. €39,50
Basis gezichtsbehandeling

Bestaat uit reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, korte massage, masker en afsluitende verzorging

60 min. €59,50
Luxe gezichtsbehandeling

Bestaat uit reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, dieptereiniging, epileren, massage, ampul, masker, afsluitende verzorging en lichte make-up

90 min. €70,00
Acné behandeling

Intensieve reiniging, doorbloedingmasker of peeling en een masker

45 min. €50,00
Babor for Men

Luxe gezichtsbehandeling die de belaste mannenhuid kalmeert en ontstresst, met als resultaat een frisse en krachtige energieke teint en stralende gladde en uitgeruste huid. Deze behandeling is inclusief massage (nek, schouders, en hoofdhuid)

90 min. €70,00

Babor High Skin Refiner

Het summum van ontspanning, anti-aging in combinatie met de luxueuze huidverzorginggeneratie High Skin Refiner: Lifting-verzorging op het hoogste niveau


Behandeling: Omschrijving: Duur: Prijs:
High Skin Refiner Express

Een korte, intensieve lifting-behandeling voor de veeleisende huid

45 min. €70,00
High Skin Refiner Power Lifting

De jeugdige bron voor de huid. Met Full Power brengt u uw huid weer in vorm

90 min. €89,50

Wimpers en wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen omlijsten uw ogen en maken je uitstraling. Deze kun je accentueren met make-up maar wij kunnen uw wimpers en wenkbrauwen ook verven zodat deze beter uitkomen in je gelaat.


Behandeling: Omschrijving: Prijs: Prijs combi:
Epileren

Wenkbrauwen

16,00 €10,00 *
Verven

Wimpers

15,00 €10,00 *
Verven

Wenkbrauwen

15,00 €10,00 *
Verven

Wimpers en wenkbrauwen

20,00 €15,00 *

Babor AGE ID Make-up

Het kiezen van make-up is heel persoonlijk, net als het kiezen van kleding. Het moet bij je passen en je moet je er prettig bij voelen; elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk om hier tijd aan te besteden. Als je je hierin herkent, dan is een persoonlijk make-up advies interessant voor jou. Wanneer ik je opmaak, houd ik rekening met de contouren van je gezicht, je huidkleur en uiteraard met jouw smaak en voorkeuren.


Behandeling: Omschrijving: Prijs:
Opmaken

Dag/avond make-up

€27,50
Opmaken

Proef bruidsmake-up

€35,00
Opmaken

Bruidsmake-up aan huis

  • Ben je woonachtig buiten een straal van 5 km van Susteren dan geldt een meerprijs van € 0,25 per gereden kilometer.
€65,00

Losse behandelingen

Naast complete behandelingen kun je bij Grace of Beauty ook terecht voor losse beauty behandelingen. Deze zijn ook te combineren met een gezichtsbehandeling. Deze prijzen zijn gemarkeerd met een *


Behandeling: Omschrijving: Prijs: Prijs combi:
Body sugaring

Wenkbrauwen en Epileren

25,00 €12,50 *
Body sugaring

Bovenlip of kin

20,00 €15,00 *
Body sugaring

Bovenlip en kin

25,00 €20,00 *
Body sugaring

Wangen

25,00 €21,00 *
Body sugaring

Oksels

25,00 €18,00 *
Body sugaring

Rug

60,00 €45,00 *
Body sugaring

Schouders

30,00 €28,00 *
Body sugaring

Gehele been, voorkant en achterkant

60,00 €40,00 *
Body sugaring

Onderbeen of bovenbeen

35,00 €25,00 *
Body sugaring

Buik

25,00 €18,00 *
Body sugaring

Borst

30,00 €28,00 *

Ontspanningsmassages

Ervaar de weldaad van ontspannende en stressverminderende massages; bij Grace of Beauty bent je in goede handen! Door het uitgebreide aanbod is er is altijd een massage die bij je past.


Behandeling: Omschrijving: Duur: Prijs:
Lichaamsmassage

Het accent ligt vooral op het ontspannende effect waarbij naast het afvoeren van afvalstoffen ook de bloedcirculatie en stofwisseling worden geactiveerd.

45 min. €45,00
Deelmassage

Een deelmassage richt zich grotendeels op de nek, schouders, rug en/ of armen. In overleg met Graça kun je hier vooraf je voorkeur aangeven.

30 min. €35,00
Hoofdmassage

Zit je geest vol drukke gedachten? Besteed dan eens wat extra aandacht aan je haar en je hoofd. Door de massage worden spanning, stress en afvalstoffen in het hoofd, afgevoerd.

15 min. €17,50
Hotstone Ritueel

Een hotstone massage is een ontspanningsmassage met “hete” stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden (lekker warm maar niet te heet).

60 min. €65,00
Hotstone Ritueel

Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

30 min. €37,50

BABOR - DE KUNST VAN EEN NAUWKEURIGE HUIDVERZORGING

WETENSCHAP
Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drang om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.


PRECISIE

Onze precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialiste.


WERKING

Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzondere luxeverwenbelevenis.