user_mobilelogo

advies

Grace of Beauty verzorgt ook advies a.d.h.v. een huidanalyse. Klik hier voor meer info.

Grace of Beauty

i n   s a m e n w e r k i n g   m e t

Babor logo

babor productsWerkwijze

 

Persoonlijke aandacht en ontspanning is wat je ervaart tijdens je behandeling bij Grace of Beauty. De behandeling begint na een uitgebreide analyse van uw huid. Ik maak onderscheid in droge huid, vette huid, gemengde huid en onzuivere huid. Vanzelfsprekend kom ik ook tegemoet aan eventuele persoonlijke wensen.


Grace of Beauty werkt samen met Babor Products deze staat voor hoogwaardige cosmetica, die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en de effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigt. Unieke weldaden van kostbare bestanddelen, zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong, garanderen de hoogste verdraagzaamheid.

Grace of Beauty | SittardGrace of Beauty | Sittard


Het resultaat:
Je verlaat de salon heerlijk ontspannen met een huid die gezien mag worden. Grace of Beauty streeft ernaar het assortiment behandelingen in de toekomst steeds uit te breiden en te vernieuwen. Dat betekent dat je altijd wordt behandeld volgens de modernste inzichten en gebruik kunt maken van de beste producten.

BABOR - DE KUNST VAN EEN NAUWKEURIGE HUIDVERZORGING

WETENSCHAP
Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drang om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.


PRECISIE

Onze precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialiste.


WERKING

Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzondere luxeverwenbelevenis.