user_mobilelogo

bodylotion

BABOR Advies: Balancing Body Lotion
Verwennende, luchtige lichaamslotion met een geurcompositie van bergamot, ceder en vanille.

Bestellen

Grace of Beauty

i n   s a m e n w e r k i n g   m e t

Babor logo

Professioneel ontharen

“Body sugaring; ontharen met suiker”

Wat is Body sugaring?

bodysugarProfessionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta.
Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen, heeft alleen maar voordelen en geen nadelen.


Voordelen

Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief voor ontharen met hars.
Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Vroeger werden suikerverbanden veelvuldig gebruikt voor wondverzorging, omdat suiker prachtig desinfecteert. Het Body Sugaring product is overal bruikbaar, ook op het gezicht. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. De haren worden in de natuurlijke haargroeirichtingen in zijn geheel verwijderd en breken niet af. Daarom behoren ingegroeide haren tot het verleden. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld. Medicijngebruik en zwangerschap zijn geen belemmering voor ontharing met suiker.


Uniek Sugaring Product

bodysugaring2De Sugaring pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen, u hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen. Ontharen met dit unieke product zorgt er ook voor dat afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid er zijdezacht en gezond gaat uitzien.

 

Uw huid na de behandeling

Na de behandeling geeft ik je, een aan jouw huidtype aangepaste nabehandeling om de huid te verzachten. Gebruik tussen de afspraken geen scheerapparaat, scheermes of ontharingscrème. Hierdoor wordt het doel van een fijnere, minder zichtbare, sterk verminderde haargroei en een zachte, gezonde huid verstoord.

  • Vermijd de eerste 24 uur blootstelling aan de zon!
  • Bekijk bij losse behandelingen de prijzen

BABOR - DE KUNST VAN EEN NAUWKEURIGE HUIDVERZORGING

WETENSCHAP
Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drang om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.


PRECISIE

Onze precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialiste.


WERKING

Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzondere luxeverwenbelevenis.