user_mobilelogo

profiel

Grace of Beauty

i n   s a m e n w e r k i n g   m e t

Babor logo

Schoonheidssalon Grace of Beauty

 

GRATIE DER SCHOONHEID...


“Schoonheid zit van binnen, daar hoeft je niets voor te doen,
je hoeft het alleen te zijn -

Schoonheid zit ook aan de buitenkant,
en hiermee wordt bedoeld het ''in balans zijn" met je innerlijke.”

 

Mijn naam is Graça Farinha gediplomeerd schoonheidsspecialiste, op een hele bijzondere wijze ben ik erachter gekomen dat ik het heel prettig vind om mensen een fijn gevoel te geven - het gevoel dat je even tijd voor jezelf neemt.


In de huidige manier van leven is af en toe tijd voor jezelf nemen heel belangrijk. Dit kan zijn in de vorm van een gezichtsbehandeling, lichaamsverzorging, of ontspannende massages in mijn schoonheidssalon. Herken je zichzelf hierin en wil je ook meer tijd voor jezelf nemen, dan wil ik graag met jou kijken hoe ik hierin behulpzaam kan zijn.

 

BABOR Webshop

webshop

Babor online!

Online BABOR producten eenvoudig te bestellen bij BABOR-webshop, snel en altijd met leuke extra's bij uw bestelling!
Gratis levering vanaf €50,00

Babor logo

BABOR Cheque

waardebon2

Cadeautip!

Een leuk kado voor een speciale gelegenheid? Verwen iemand met een ontspannende schoonheidsbehandeling! Grace of Beauty maakt van uw cadeau een beleving!

Babor logo

BABOR Ampullen

ampullen

Stralend mooi!

Voor u veertien mooimakers verzameld in
één kleurrijke ei. Elk ampul bevat een hooggecontreerd serum dat direct zichtbaar resultaat zal geven. Pure power voor je huid!

Babor logo

BABOR - DE KUNST VAN EEN NAUWKEURIGE HUIDVERZORGING

WETENSCHAP
Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drang om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.


PRECISIE

Onze precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialiste.


WERKING

Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzondere luxeverwenbelevenis.